Компанія IDIS оголосили про випуск нової лінійки циліндрових і купольних камер Edge VA з вбудованою аналітикою, розроблених для роздрібної торгівлі, банківської сфери та комерційних програм.

Як стверджується, нові камери використовують миттєву фільтрацію (IDIS Instant Meta Filtering) для більш швидкого виявлення різноманітних подій, маючи доступ до великих обсягів відеозаписів з безкоштовного ліцензійного центру VMS IDIS.

Нова функція аналітики Edge VA включає технології виявлення перетину меж, шляхів переміщення та визначення об'єктів, а також інші набори функцій, такі як виявлення звуків, активних втручань та спрацювання сигналізацій.

IDIS Edge VA серія 6000Нові купольні моделі включають наступні моделі: FullHD IR (DC-D6233RX), омивні FullHD IR (DC-D6233FRX), противандальні FullHD IR (DC-D6233HRX та DC-6243HRX) та LightMaster FullHD IR (DC-D6233HRXL). Кожна з купольних моделей також має двосторонній звук, захист від втрати даних IDIS Smart Failover та підтримують широкий динамічний діапазон (WDR). Також відомо, що такий набір функцій буде і в новій лінійці циліндрових камер FullHD, включаючи моделі з вбудованими обігрівачами (DC-T6233HRX та DC6243HRX), ІЧ-технологією та датчиком PIR (DC-T6234HRX) та додатком до діапазону IDIS LightMaster.

Циліндрові та купольні камери LightMaster оснащені високоякісними лінзами з вдосконаленою сенсорною технологією та тонко налаштованою обробкою зображень на стороні клієнта, що дозволяє знімати яскраве, повнокольорове відео в умовах надзвичайно низької освітленості. Моделі також забезпечують чудове захоплення зображення на великій відстані, з мінімальним розмиттям руху, що робить їх ідеальними для торгових центрів, громадських та відкритих приміщень.

Як циліндрові так і купольні моделі підтримують фірмові технології швидкої установки та налаштування підключення, а також забезпечують покращену багаторівневу систему кібербезпеки, що включає двофакторну аутентифікацію та прибирає необхідність ручного введення паролів інженерами навіть для розгортання на декількох локаціях.

Вбудована можливість відеоаналітики дозволяє користувачам здійснювати пошук за кольором та типом об'єкта (наприклад, люди, машини та велосипеди) та кількістю, що дає змогу забезпечити більшу ефективність праці. Крім того, нова система планування розміщення камер на мапі дозволяє обрати потрібну Вам камеру та переглядати її відео як в прямому ефірі та і архівні записи, за допомогою додаткового віконця на моніторі стеження, що може позитивно вплинути на ефективність роботи операторів.

"Ця нова лінійка дозволить клієнтам досягти нових рівнів ефективності за допомогою простої у використанні аналітики, яка відповідає їхнім ключовим пріоритетам", - каже Кейт Драммонд, старший директор відділу продажів IDIS America. "Для інсталяторів та інтеграторів модельний ряд 6000 є цінним доповненням до наявного вибору комплексних рішень від IDIS, даючи їм можливість успішного впровадження проектів та їх легке обслуговування в майбутньому".